Prisuppgifter

Skolprogram utan handledare: 50:-/elev
Handledare: + 500:-/Grupp (Grupp max ca 30 elever)
Medföljande pedagoger: Fritt

Efter bokat skolbesök finns möjlighet att boka ett gratis förberedande planeringsbesök för pedagogerna.
Obs! Även detta måste förbokas.

Simulatorer

På Aeroseum finns många simulatorer. Vi har även en som är anpassad för rullstolsburna.  För att nyttja våra simulatorer tillkommer dock en extra avgift. För mer information kontakta skolbokningen på 031- 558300 eller info@aeroseum.se

Mat

Enkel mat finns att köpa i Café Markan (t.ex. hamburgare, varm korv, pannkakor, smörgåsar) till mycket förmånliga priser.
Elever och lärare har även möjlighet att ta med lunchpaket och äta på anvisad plats. Skolor som tar med större mängder mat till hela elevgrupper kan få hjälp av oss att transportera den ner i berget. Kom bara ihåg att tala om detta vid bokning!

Resebidrag till Aeroseum

Skolor i västra Götalandsregionen (utanför Göteborgs kommun) kan få bidrag för att finansiera resan till oss. Se ytterligare information om Resebidrag från Västra Götalandsregionen. För att söka detta bidrag, kontakta samordnaren i din kommun. Se länk. OBS! Sökande skola behöver aldrig betala mer än 1 000 kr för bokad buss. Västra Götalandsregionen står för resterande belopp.

Extra service

Vid dåligt väder erbjuder vi skjuts från busshållplatsen “Granhäll” och fram till dörren på Aeroseum med hjälp av minibuss. Förboka gärna.