Dramatiserade vandringar

Repetitioner pågår för dramatiserade vandringar vid Aeroseum! Föreställningen kommer ske under våren och pågår under 45 minuter. Vi återkommer med tider och kostnader.

läs mer

Pilottema på sportlovet

Sportlovet närmar sig med stormsteg. Under lovet arrangerar Aeroseum massor med roliga aktiviteter för stora och små.  Träffa exempelvis Zurre och Flygarn, pyssla eller gå med på specialguidningar. Aeroseums spännande flygmiljö är en plats där kunskap och...

läs mer

Barnens flyghelg 2020

Den 13-14 juni är det dags för årets familjefest. Då finns något för alla stora som små, se flygplan och helikoptrar både i luften och på marken. För att inte missa denna höjdpunkt se till att anteckna datumet i din kalender redan nu!

läs mer

Tomten kommer på Besök

Nu är julen snart här! Tomten kommer på ett kärt återbesök lördagen den 14/12 klockan 14-16. Passa på att lämna din önskelista till tomten som du finner vid vinschen.  

läs mer

Jullovsförberedelser

Aeroseums lärare Britt och Annika jobbar mycket med barn och nu håller de på med ”banarbete” inför jullovet då vi på Aeroseum har en rad aktiviteter med tema flygplatsen.

läs mer

Modell och Hobby 2020

Välkomna till Göteborg modell och hobby mässan 28-29 mars 2020. Under mässan möts du av allt inom radiostyrt, flygplan, pansarvagnar, monstertrucks, båtar och mycket mer! Mässan är öppen mellan kl 10-17 lördag och söndag. Vuxna 140 kr Barn 4 –...

läs mer