Guidade visningar

Privat guidning i grupp

Välkommen på en spännande guidad tur i den den 22 000 kvadratmeter stora, underjordiska berghangaren från 1950-talet, byggd för att skydda flygvapnets jaktplan mot kärnvapen. Se ett 50-tal olika flygplan och helikoptrar, från flygets barndom till jetflygplan. Även motorer, raketstolar och annan utrustning. Avrunda gärna med en fika i vårt prisvärda Café Markan.

 

Guidningen, tar mellan 1 och 1,5 timmar beroende på gruppens intresse. Ta gärna med kameran, fotografering är tillåten. Guidningarna kan även genomföras på engelska och tyska. Antalet platser per guide är begränsat till 50 personer.

Pris 980 kr per grupp inkl moms

Entréavgift till Aeroseum tillkommer
För bokning ring 031-55 83 00 eller maila event@aeroseum.se

Specialguidning – Hemliga rum

Välkomna på en unik guidad tur i den “HEMLIGA” drivmedelsanläggningen från KALLA KRIGET. Anläggningen öppnas endast upp på dessa guideturer, passa på att boka en mycket spännande tur i underjorden. Eftersom turen innebär en hel del trappor och nivåskillnader bör stabila skor användas. Hjälm och ficklampa delas ut på plats.

Turen tar ca 1½ timme. Antalet platser per tur är begränsat till 15 personer.

Pris 1500 kr per grupp inkl moms

Entréavgift till Aeroseum tillkommer
För bokning ring 031-55 83 00 eller maila event@aeroseum.se

Allmänhetens guidning

Varje lördag och söndag kl 13:00 genomförs allmänna guidade visningar på Aeroseum. Guidningen ingår i entrepriset och start och samling sker vid entreporten.

 

 

Guidehäfte

Vi har skapat guidehäften som innehåller information för dig som går runt på egen hand. Här kan du ladda ner och printa ut ditt egna guidehäfte.
Svenska
Engelska

Träffa Göteborgs veteranflygsällskap

Varje Tisdag kl 1300 i Aeroseums Skepp nr 2 kan ni träffa de personer som håller gamla vackra Veteranflygplan flygande.