Vill du bli pilot för en stund? Passa på att prova våra simulatorer.

Starta på flygplatsen i Säve – flyg över Göteborg eller öva start och landning på flygfältet. Alla, oberoende av ålder kan flyga.

Bulldog – sportflygplan med plats för 2 personer. Passar bra för barn. Simulatorn har styrspak och 3 skärmar för 150 grader synfält. Pris 75 kronor för 30 minuter

Comance – sportflygplan med plats för 2 personer. Passar bra för barn. Simulatorn styrs med ratt. Bilden presenteras av projektor på en skärmvägg. Pris 50 kronor för 15 minuter.

Viggen – jetflygsimulator i en riktig viggenframkropp. Bilden presenteras av projektor på en skärmvägg. Rekommenderad längd 150 cm. Pris 75 kronor för 30 minuter.

Superviggen – jetflygsimulator i en riktig viggenframkropp med mycket avancerad teknik och likhet med ett originalflygplan. Rekommenderad längd 150 cm. Pris 150 kr för 30 minuter.

A 300 – Airbusimulator. Aeroseums vassaste simulator som är byggd i en trafikflygplanscockpit. Simulatorn körs tillsammans med instruktör. En sensationell flygupplevelse med 180 graders synfält. Enbart manuell flygning, ingen autopilot. Pris 300 kr för 30 minuter. Rekommenderad längd 150 cm.  Bokning sker på plats.

Se här för aktuella tider då  A 300 simulatorn är bemannad 

HAS 37 Viggen – Flygsimulator för rörelsehindrade. Alla typer av rullstolar och permobiler kan köras in i cockpit. Kan flygas med en hand eller fot. 150 graders synfält i 3 skärmar